Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hertenbiefstuk met cantharellen recept
Hertenbiefstuk met cantharellen recept

Hertenbiefstuk met cantharellen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Boen de cantharellen schoon en snijd de onderkant van het steeltje eraf. Breng het fond aan de kook en voeg de cranberries toe. Verhit de olijfolie met boter in een koekenpan en bak de biefstukjes rondom bruin. Neem ze uit de pan en houd ze warm onder alu-folie. Bak de cantharellen in het achter gebleven bakvet gaar en bruin. Leg op 4 borden elk een biefstuk, verdeel de cantharellen erover en schenk de saus ernaast.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit hertenbiefstuk met cantharellen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven