

Hazenrugbiefstuk met wildsaus
Ingrediënten
- 4 hazenrugfilets
- 70 gram margarine
- zout en peper
- keukentouw
- aluminiumfolie
- VOOR DE WILDSAUS:
- 3 plakjes ontbijtkoek
- 1 ui
- 1 teentje knoflook
- 2 deciliter rode port
- 2 deciliter rode wijn
- scheutje jus
- 1 jeneverbes
- 0,5 theelepel gedroogde tijm
- 0,5 theelepel gedroogde rozemarijn
- zout en peper
Bereidingswijze
Meer Recepten
- Konijn met kriek4 porties
1 uur en 20 minuten
vins - Arroz amb conill: rijst met konijn4 porties
1 uur
keukenwonder - Gebraad van hert met morieljes4 porties
30 minuten
madydhaese
Allergenen Informatie
Voor dit hazenrugbiefstuk met wildsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.Mijn Recensie
Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.Zelf een recensie plaatsen
- Home
- Recepten
- Hoofdgerechten
- Wild
- Hazenrugbiefstuk met wildsaus