Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hazenrug met sherrysaus recept
Hazenrug met sherrysaus recept

Hazenrug met sherrysaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de champignons in plakjes. Pel en snipper de sjalotjes. Verhit de boter in een braadpan en bak de hazenrug met de geladeerde kant naar beneden. Bak het vlees 7 minuten en dan de andere kant 7 minuten. Bedruip het vlees regelmatig met het braadvet. Neem de hazenrug uit de pan en houd hem warm. Verhit 2 eetlepels boter in een koekenpan en fruit de sjalotjes met champignons. Voeg het mengsel met de wildfond toe aan het braadvet en roer de aanbaksel goed los. Laat de saus iets inkoken. Voeg de sherry met wijn en room toe en warm de saus goed door. Snijd het vlees van het bot en verdeel het over 4 borden. Schep de champignons ernaast en de saus erover.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit hazenrug met sherrysaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven