

Hazenrug met gele saus
Ingrediënten
- 2 hazenruggen
- 2 takjes majoraan
- 1 eetlepel boter
- zout
- 300 gram gele pompoen
- 4 sjalotjes
- 3 sinaasappelen
Bereidingswijze
Meer Recepten
- Hazenrug met cognac-roomsaus4 porties
23 uur
lucyvader - Hazenrug met sherrysaus4 porties
55 minuten
lucyvader - Hazenrugsalade4 porties
45 minuten
lucyvader
Allergenen Informatie
Voor dit hazenrug met gele saus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.Mijn Recensie
Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.Zelf een recensie plaatsen
- Home
- Recepten
- Hoofdgerechten
- Wild
- Hazenrug met gele saus