Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hazenrug met gele saus recept
Hazenrug met gele saus recept

Hazenrug met gele saus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Hak de majoraan fijn. Verhit de boter in een braadpan enn baka het vlees rondom bruin. Bestrooi het met zout en majoraan. Smoor de hazenruggen op laag vuur 30 minuten. Schil de pompoen, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in blokjes. Pel en snipper de sjalotjes. Pers 2 sinaasappels uit en schenk het sap in een pan. Kook de pompoen met de sjalotjes 30 minuten op laag vuur in het sinaasappelsap. Pel de over gebleven sinaasappel en snijd de partjes tussen de vliezen weg. Pureer de pompoen en schep de sinaasappelpartjes erdoor. Neem het vlees uit de pan en snijd het los van het bot. Leg het vlees op een schaal en houd het warm. Voeg de pompoenpuree toe aan het braadvocht en warm het even door. Serveer de gele saus bij de hazenrug.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit hazenrug met gele saus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven