Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hazenbout in rode wijn recept
Hazenbout in rode wijn recept

Hazenbout in rode wijn


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bestrooi de bouten met zout. Verhit de boter in een braadpan en bak de bouten aan beide kanten bruin. Temper het vuur en voeg 2 glazen water met 4 glazen rode wijn toe. Steek de kruidnagels in het laurierblad en voeg het toe aan de bouten. Laat de bouten op laag vuur in 3 uur gaar stoven. Schenk af en toe de wijnjus over de bouten. Keer de bouten halverwege.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit hazenbout in rode wijn recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven