Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Fazant met aardappelkoekjes recept
Fazant met aardappelkoekjes recept

Fazant met aardappelkoekjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C. Spoel de fazantfilets en dep ze droog. Wrijf ze in met zout. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de filets in 2 minuten rondom bruin. Bak de rozemarijn met jeneverbessen 2 minuten mee. Leg het vlees met rozemarijn, jeneverbessen en bakvet in een ovenschaal. Bak de filets in het midden van de oven in 5 minuten gaar. Neem de filets uit de pan, wikkel ze in alu-folie en houd ze warm. Schil en rasp de aardappelen. Meng het aardappelrasp met het extra zout, eieren en melk. Maak kleine koekjes van het aardappelmengsel. Verhit de extra olijfolie in een koekenpan en bak de koekjes aan beide kanten bruin en gaar. Serveer de filets met de aardappelkoekjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit fazant met aardappelkoekjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven