Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bartjes Reebout 2 recept
Bartjes Reebout 2 recept

Bartjes Reebout 2


Ingrediënten


Bereidingswijze


Eerst spek uitbakken, uit de pan halen en in het spekvet de uien mooi glazig fruiten. Knoflook bijvoegen en even mee fruiten. Alles uit de pan halen, boter toevoegen en champignons hard aanbakken. Kruiden met aromat, rozemarijn en tijm. 5 deciliter van de wijn toevoegen en alles warm laten worden. Vlees insmeren met mosterd en in blokjes snijden. Kruiden met aromat, peper en zout. Braad dit vlees mooi aan totdat het bruin is. Schud als het vlees bruin is, dit bij het champignonmengsel. Giet bouillon bij zodat alles onder staat. Laat het vlees vervolgens 1 a 2 uur (afhankelijk van de leeftijd van het dier en de grote van het stuk vlees) in deze saus op een laag pitje pruttelen met de deksel erop (in de oven kan ook). (220 graden C. en daarna terug zetten op 100 graden C.) Drink ondertussen de andere helft van de fles al zelf leeg. Haal het vlees als het helemaal doorgebraden is uit de pan en snijd het fijn. Bind daarna de saus met de demi glace en leg het vlees nog een paar minuten in de saus. Maak het op smaak met de genoemde smaakmakers. In plaats van demi glace kan je natuurlijk ook allesbinder gebruiken.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit bartjes reebout 2 recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven