Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zwitserse geschnetzeltes recept
Zwitserse geschnetzeltes recept

Zwitserse geschnetzeltes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel en snipper de ui. Veeg de champignons schoon en snijd ze in vieren. Kneed de boter met de bloem kruimelig. Verhit de olie in een koekenpan en bak het vlees in porties gaar. Haal het vlees uit de pan en houd deze warm onder aluminiumfolie. Bak de ui met de champignons ca. minuten in het achtergebleven bakvet. Schenk de wijn bij het champignonmengsel en laat het ca. 3 minuten koken. Roer eerst de slagroom en daarna het boter/bloemmengsel door de saus. Breng op smaak met zout en peper. Schep het vlees door de saus en verwarm het goed door. Serveren met rijst en waldorfsalade. Een gefrituurde rosti erbij serveren is ook lekker.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zwitserse geschnetzeltes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Zwitserse geschnetzeltes heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies

  • Dankjewel voor de tip Bep, dat ga ik ook eens proberen. Groet, Christina57
    Christina57 gaf dit recept op 23 oktober 2012 5 uit 5 sterren
  • Ik gebruik in dit recept sjalotten i.p.v. een ui en maak eerst een mengsel van bloem, zout en peper waardoor ik het vlees haal, dan bak ik het vlees in de olie. Verder volgens boven. Deze tip kreeg ik... Lees reactie
    Bep Van Dillen gaf dit recept op 18 oktober 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven