Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zuidelijk rundvlees stoofpotje recept
Zuidelijk rundvlees stoofpotje recept

Zuidelijk rundvlees stoofpotje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de runderlappen in stukken en kruid deze naar smaak met peper en zout. Doe de (warme) koffie in een schaal en voeg de koriander en basterdsuiker toe. Voeg al roerende 200 mililiter kokend water toe. Verhit boter in een braadpan. Bak het rundvlees aan alle kanten lichtbruin. Voeg het koffiemengsel en de kruidnagels toe. Stoof het vlees in ongeveer 40 minuten, met de deksel op de pan. Voeg vervolgens de tutti-frutti toe en stoof het vlees nogmaals 40 minuten met de deksel op de pan, totdat het vlees gaar is.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit zuidelijk rundvlees stoofpotje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven