Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zoet pittige kippenvleugels recept
Zoet pittige kippenvleugels recept

Zoet pittige kippenvleugels


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de kippenvleugels in een plastic zak en maak in een schaal, een marinade van de resterende ingredienten. Giet dit bij de kip in de zak en kneed dit goed door elkaar. Laat dit in de zak zo'n 3 uur in de koeling staan. Verwarm nu de oven voor op 230 graden C. en zet dan de kip (in een ovenschaal of op een bakblik met bakpapier) in de oven. Bak ze nu 15 minuten aan de ene kant, draai de vleugels om en schenk wat van het vocht weer over de vleugels heen en bak ze nu weer 15 minuten aan de andere kant. Haal ze dan uit de oven, leg ze op een bord en giet er dan het restant van de marinade uit de ovenschaal over heen. Warm opdienen maar ook afgekoeld erg lekker.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit zoet pittige kippenvleugels recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven