Vruchtenrollade

Ingrediënten

+ -
print

Eventueel:

Kruiden naar eigen smaak:

Extra:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Braadslee
  • Braadpan
  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Snijd de bovenaan in, maar niet door.
  2. Schil de (s), maak partjes en wel de en vul hier de rollade mee voor zover mogelijk.  Eventueel kunt u ook al wat plakjes knoflook bij de vulling doen.
  3. In de inkeeping ook wat toevoegen.
  4. Bind de rollade dicht (indien u / of gebruikt, kunt u deze bovenop de inkeeping leggen en mee inbinden).
  5. Kruid de rollade zoals u het lekker vindt.
  6. Verhit het braadproduct (boter/croma) in de braadpan en bak de rollade rondom mooi bruin.
  7. Verwarm de oven voor op ca. 120 graden C.
  8. Hierna legt u de rollade in de braadslee/ovenschaal.
  9. Voeg eventueel de overige , en knoflook en het bakvet toe.
  10. Bestrijk de rollade met de /appelstroop.
  11. Dek het geheel af en zet de rollade in de oven.
  12. Draai na ca. 10/15 minuten de oven terug naar ca. 100 graden C.
  13. en laat ca. 1,5 uur rustig bakken in de oven.
  14. Af en toe wat braadvocht over de rollade scheppen.
  15. Als de helft van de baktijd is verstreken, voegt u wat oystersauce toe ca. 3 eetlepels.
  16. Ook hierna nog af en toe braadvocht over de rollade blijven scheppen.
  17. Na 1,5 uur heeft u een sappige, rosé rollade.
  18. Het braadvet kunt u aanmaken met wat maizena of bloem.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bakboter en kruiden
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van lactose kunnen voorkomen in kruiden
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in kruidenmix
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
222 kcal
11%888 kcal
Vetten
4 g.
5%16 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
44 g.
16%176 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Vruchtenrollade