Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vogelnestjes recept
Vogelnestjes recept

Vogelnestjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de eieren niet te hard ongeveer 8 min. in koud water. Doe boter in de pan. Pel de eieren. Verdeel het gehakt over de eieren en vouw het gehakt om het ei heen. Door de parneermeel heen rollen en in de pan leggen. Braad het nestje langzaam bruin. Haal de nestjes uit de pan, doe een beetje water in de pan (bij de boter) en doe hierdoor het blikje tomatenpuree. Doorroeren tot een lekker sausje. Doe de nestjes terug en laat het even sudderen. Voila: vogelnestjes, te eten met brood. Eventueel augurkjes of zilveruitjes erbij serveren.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit vogelnestjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven