Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vleesrolletjes met geitenkaas en rozijnen recept
Vleesrolletjes met geitenkaas en rozijnen recept

Vleesrolletjes met geitenkaas en rozijnen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Klop tussen twee laagjes folie de schnitzels zo dun mogelijk Snijd de schnitzels tot 12 ongeveer gelijke lapjes. Meng broodkruim, ui, geitenkaas, pijnboomptten, rozijnen en kruiden. Proef het mengsel en voeg naar smaak wat zout en peper toe Kneed het met een paar druppels olie door elkaar, vorm er rolletjes van en verdeel die over de 12 schnitzellapjes. Rol de lapjes op. Gebruik per persoon 2 korte roosterpennen of satestokjes naast elkaar en steek hieraan per persoon 3 vleesrolletjes gescheiden door 2 laurierblaadjes. Bereiden: Bestrijk de rolletjes met olie. Rooster ze onder de grill, in een roosterpan of op de bbq 6 minuten aan beide kanten, zodat ze mooi bruin en van binnen warm worden. Eet hier sperziebonen met gestoofde tomaten en gebakken aardeppels bij.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit vleesrolletjes met geitenkaas en rozijnen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven