Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vlees gemarineerd met ketjap marinade in de oven recept
Vlees gemarineerd met ketjap marinade in de oven recept

Vlees gemarineerd met ketjap marinade in de oven


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng alle ingrediŽnten van de marinade door elkaar. Hierin het vlees, varkensvlees, rundvlees of kip ongeveer 5 uur in laten staan. Vlees in bruin kleurtje (niet gaar) bakken. In oven schaal doen met alle jus erbij. Op Ī 180 graden C. in de oven regelmatig bedruipen met de jus rondom anders droogt je vlees er uit. Voor ongeveer 15 tot 25 minuten.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit vlees gemarineerd met ketjap marinade in de oven recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven