Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vietnamese Varkensstoof recept
Vietnamese Varkensstoof recept

Vietnamese Varkensstoof


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bak het vlees snel bruin in wat olie en neem het uit de pan. Fruit ui en knoflook bruin in wat olie en doe hierna de rest van de ingredienten, op de koriander na, in de pan. Laat dit 1,5 uur op een laag pitje sudderen. Zet het vuur hoog en kook de saus in. Doe er de laatste 15 seconden de koriander bij en schep het vlees daarna op een serveerschaal. Dien gloeiendheet op bij witte rijst en een groentengerecht.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit vietnamese varkensstoof recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven