Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vietnamese steak met sesamzaad recept
Vietnamese steak met sesamzaad recept

Vietnamese steak met sesamzaad


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak een boemboe van sesamzaad, zout, knoflook, djahe, ui en suiker en vermeng deze met soyasaus en chilisaus. Meng dit al knedend zeer goed met het vlees en laat het 1 uur marineren. Bestrooi het vlees met de overgebleven sesamzaadjes en bak het kort in hete olie. Het vlees moet van binnen rood blijven. Doe het vlees op een serveerschaal en garneer met koriander, wortel en slabladeren. Serveer gloeiend heet bij witte rijst.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit vietnamese steak met sesamzaad recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven