Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vietnamees Kruidenvarkensvlees recept
Vietnamees Kruidenvarkensvlees recept

Vietnamees Kruidenvarkensvlees


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bak het vlees op hoog vuur in wat olie snel bruin en neem het uit de pan, inclusief het kookvocht. Fruit lenteui, knoflook, rode peper in wat olie en fruit de laatste 2 minuten de cashewnoten mee. Doe het vlees, vijfkruidenpoeder en het kookvocht erbij plus citroenrasp en sap van de citroen. Schep goed door. Voeg als laatste de nuoc mam , kokos en de kruiden toe, schep goed door en serveer er witte rijst bij. Nuoc cham gung als extra smaakmaker apart serveren.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit vietnamees kruidenvarkensvlees recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven