Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Verse worst of gehaktbal met biersaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de gehakt in een ronde kom. Voeg ruim gehaktkruiden toe en het ei. Meng met je handen alle ingrediënten door elkaar. Voeg zoveel paneermeel toe totdat het gehakt weer mooi stevig is. Snijd met een aardappelschilmesje de ronde plak gehakt in 4-en en vorm ballen. Maak in een braadpan op hoog vuur vloeibare boter bruin. Leg de ballen of de verse worst in de pan en schroei rondom bruin. Draai het vuur half en laat de ballen of de verse worst onder regelmatig draaien garen. Voeg na 15 minuten 0,3 liter donker bier toe en draai het vuur laag.

Serveersuggesties

Heerlijk bij diverse stamppotten of (na afkoeling) op de boterham.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit verse worst of gehaktbal met biersaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven