Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Verborgen ei recept
Verborgen ei recept

Verborgen ei


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng en kneed het gehakt met de kruiden, het rauwe ei en het paneermeel tot een samenhangende en stevige massa. Verdeel het gehakt in 4 gelijke stukken en rol er een bal van. Druk de bal plat en leg op iedere "plak" gehakt een gekookt ei. Zorg nu dat het ei binnenin de gehaktmassa wordt "verstopt" en maak er weer een bal van. Rol vervolgens de gehaktbal nog een keer door het paneermeel. Verhit de boter of croma in een pan en leg de gehaktballen hier voorzichtig in. Bak de gehaktballen rondom mooi bruin en blus af met wat water. Na ca. 20 minuutjes zijn de gehaktballen gaar en kun je ze opdienen. Op deze manier kun je ook een gehaktbrood maken. Verdeel het gehakt dan niet in stukken, maar verdeel de eieren over het gehakt en maaak er een ovale vorm van. Ook koud te eten bij bv een paasbrunch!

Allergenen Informatie

Voor dit verborgen ei recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Verborgen ei heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Makkelijk en smakelijk voor jong en oud. Ik serveer er tomatensaus en sambel voor loempia bij.
    Ilka vDQ gaf dit recept op 31 december 2011 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven