Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Varkensvlees met kerrie en courgette recept
Varkensvlees met kerrie en courgette recept

Varkensvlees met kerrie en courgette


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel de ui en snipper deze grof. Pel de teentjes knoflook en hak ze fijn. Snijd de courgette in blokjes. Verhit de olie in een wok. Roerbak het vlees met de kerriepoeder in 4 min. bruin. Schep er de ui, de knoflook, de courgette en de rozijnen door en roerbak alles nog 3 min. Roer de bloem door de yoghurt en schep dit door het vleesmengsel. Warm het gerecht nog 3 min. zachtjes door.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit varkensvlees met kerrie en courgette recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven