Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Varkensvlees in zoetzure saus recept
Varkensvlees in zoetzure saus recept

Varkensvlees in zoetzure saus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd knoflook, paprika's en uien fijn. Zet de poulet aan in olie en vervolgens paprika en uien erbij. Hierna kunnen alle overige kruiden en ananas erbij. Vervolgens water en ketjap toevoegen, een beetje aanvoelen of het niet te waterig wordt (wordt nog wel afgebonden). Ondertussen de rijst koken. De saus garen en afbinden. Gerecht serveren met rijst en saus in aparte pan.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit varkensvlees in zoetzure saus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven