Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Varkensvlees in tomaten paprika saus recept
Varkensvlees in tomaten paprika saus recept

Varkensvlees in tomaten paprika saus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Het vlees in dobbelsteentjes snijden. De ui in stukjes snijden, de parika in reepjes snijden. Het pepertje halveren en de pitjes verwijderen. De olie of boter verhitten. Het vlees rondom bruin braden. Uit de pan nemen. Ui toevoegen en enkele minuten fruiten. Paprika en peperstukjes toevoegen. Alles door elkaar scheppen en dan de tomaten erbij doen. OOk de bouillon erbij. Het vlees bestrooien met zout en peper en terug doen in de pan. De knoflook er boven uit persen en het laurierblaadje erbij. Laat alles ongeveer 40 minuten stoven. Voor het serveren de peterselie erover. Inplaats van pertje kunt u ook sambal gebruiken

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit varkensvlees in tomaten paprika saus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven