Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Varkensvlees in pittig zoete ketjapsaus recept
Varkensvlees in pittig zoete ketjapsaus recept

Varkensvlees in pittig zoete ketjapsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd het vlees in blokjes van 2 centimeter. Snijd de sjalotjes in dunne plakjes. Knijp de knoflook fijn en snijd de rode lombok in dunne ringetjes. Fruit de sjalotjes en knoflook in wat olie. Voeg de djahe en het vlees toe, bak dit 2 minuten. Giet beide soorten ketjap erbij en roerbak nog 1 minuut. Voeg de peper en lombok toe en stoof dit 25 minuten. Voeg indien nodig af en toe water toe.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit varkensvlees in pittig zoete ketjapsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven