Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Varkensrollade met pruimenrelish recept
Varkensrollade met pruimenrelish recept

Varkensrollade met pruimenrelish


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pureer de olie, de gember, kaneel, nootmuskaat, jeneverbessen, sinaasappelrasp en peper in een blender tot een gladde pasta.
Bestrijk de rollade er rondom mee en dek de rollade af. Zet hem 12 uur in de koelkast om de smaken goed in te laten trekken.
Verwarm de oven voor op 150 graden celsius. Snijd de pruimen en zilveruitjes heel fijn en meng ze met de kruiden.
Dep de rollade droog met keukenpapier. Leg de rollade in een braadslede en voeg het sinaasappelsap toe. Braad de rollade 1 uur in de oven. Bedruip af en toe met het braadvocht.
Laat de rollade 10 minuten rusten in aluminiumfolie. Bestrooi het vlees met zout naar smaak. Snijd de rollade in plakken en serveer met de pruimenrelish.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit varkensrollade met pruimenrelish recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven