Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Varkensreepjes met prei en champignons recept
Varkensreepjes met prei en champignons recept

Varkensreepjes met prei en champignons


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bestrooi het vlees met peper en bestuif met bloem. Snijd de prei in dunne reepjes en de champignons in plakjes. Verhit de olie en roerbak het vlees mooi bruin in ongeveer 8 minuten. Bak de laatste 4 minuten de prei en de champignons mee. Pers de knoflook uit boven de pan en voeg de bouillon en de sojasaus toe. Laat het geheel 20 minuten sudderen. Maak op smaak met de kerrie en de peper. Voeg indien gewenst een klein beetje sambal toe.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit varkensreepjes met prei en champignons recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven