Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Varkensreepjes met peultjes in de wok recept
Varkensreepjes met peultjes in de wok recept

Varkensreepjes met peultjes in de wok


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snipper de knoflook fijn. Maak de peultjes schoon. Snijd de bosuitjes in ringetjes. Verhit de olijfolie in een wok en fruit de knoflook. Voeg de peultjes met varkensreepjes toe en bak het al roerend 5 minuten mee. Voeg de ketjap toe en warm het geheel goed door. Breng het gerecht op smaak met zout en bestrooi het met bosuitjes.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit varkensreepjes met peultjes in de wok recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven