Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Varkensreepjes met kerriesaus recept
Varkensreepjes met kerriesaus recept

Varkensreepjes met kerriesaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snipper de sjalotjes en knoflook fijn. Verhit de boter in een koekenpan en bak de varkensreepjes al roerend bruin. Voeg de kerriepoeder met sjalotjes, knoflook en zout toe. Baak het geheel op laag vuur al roerend in 10 minuten bruin. Voeg de fruitcocktail met 1/2 deciliter van de siroop en kookroom toe en breng het geheel aan de kook. Warm het gerecht nog even goed door.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit varkensreepjes met kerriesaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven