Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Varkensreepjes met champignons recept
Varkensreepjes met champignons recept

Varkensreepjes met champignons


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de hamlappen in reepjes en meng het met zout en 2 kneepjes vloeibare boter. Laat het geheel 20 minuten intrekken. Snijd de champignons in plakjes. Snipper de sjalotjes fijn. Verhit een koekenpan op hoog vuur en zet het vuur laag. Bak de hamreepjes al omscheppend in 5 minuten rondom bruin en neem ze uit de pan. Voeg de rest van de vloeibare boter toe aan het bakvet en fruit de sjalotjes met champignons 5 minuten. Voeg al roerend de wijn en verkruimel het bouillonblokje erboven. Zet het vuur laag en laat het geheel 5 minuten pruttelen. Voeg de kookroom met het vlees toe en breng het aan de kook. Zet het vuur laag en laat het gerecht nog 5 minuten zachtjes stoven. Bestrooi het gerecht met peterselie.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit varkensreepjes met champignons recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven