Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Varkensreepjes in champignonsaus recept
Varkensreepjes in champignonsaus recept

Varkensreepjes in champignonsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Uien pellen en snipperen. Champignons schoonvegen en in plakjes snijden. Broccoli schoonmaken en in roosjes verdelen. Vlees bestrooien met zout en peper. In braadpan boter verhitten en vlees in 4 min. omscheppend bruinbakken. Broccoli in 8 min. beetgaar koken. Ui en champignons door vlees scheppen en nog 4 min. bakken. Allesbinder toevoegen en zachtjes koken tot gebonden saus ontstaat. Puree bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Kaas door vleesmengsel roeren en nog 1 min. verwarmen. Varkensreepjes in champignonsaus serveren met broccoli en puree.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit varkensreepjes in champignonsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven