Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Varkenspoulet met ananas recept
Varkenspoulet met ananas recept

Varkenspoulet met ananas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel en snipper de sjalotjes. Verhit de olie in de wok en fruit de sjalotjes met ketoembar 2 minuten zachtjes. Pel de knoflook en pers hem boven de wok uit. Voeg het poulet toe en bak het in 10 minuten bruin. Voeg de suiker, sojasaus en zout toe. Bak het al omscheppend tot vrijwel al het vocht verdampt is. Laat het afkoelen. Zet het afgedekt tot gebruik in de ijskast. Verwijder de zaadjes van de peper en snijd hem in de lengte in smalle reepjes. Laat de ananas in de zeef uitlekken. Knip de koriander in een kommetje fijn. Verwarm het pouletmengsel opnieuw. Leg op een grote schaal 8 plakken ananas. Verdeel het pouletmengsel over de ananas. Garneer met de reepjes peper en koriander.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit varkenspoulet met ananas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven