Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Varkensoesters la picasso


Ingrediënten


Bereidingswijze


Vruchten schillen en in plakjes of schijfjes snijden.
Varkensoesters droog deppen met keukenpapier.
De boter verhitten in een koekenpan met antiaanbaklaag en de varkensoesters in ca. 10 minuten aan weerskanten goudbruin bakken.
Varkensoesters uit de pan nemen en bestrooien met zout en peper. Warmhouden onder aluminiumfolie.
Amandelen aan het bakvet toevoegen en licht kleuren.
Vruchten toevoegen.
Afblussen met de sherry.
Varkensoesters op 4 borden leggen en de garnituur eromheen leggen.
Lekker met gebakken aardappelen.

Serveersuggesties

Je kunt de vruchten ook vervangen door bijvoorbeeld aardbeien, kersen, perzik en sinaasappel.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit varkensoesters la picasso recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven