Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Varkensmedaillons met nieuwe aardappels


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de aardappels grondig en kook ze in water met wat zout in 20 minuten gaar.
Halveer intussen de paprika en verwijder de zaadlijsten. Was de paprika en snijd ze in blokjes.
Was de bieslook, schud hem droog en hak hem fijn. Roer de paprika en de bieslook door de kwark Breng op smaak met zout en peper.
Dep de varkenshaas droog en snijd hem in 8 medaillons. Verhit de olie in een grote pan. Bak er het vlees ca. 4 minuten per zijde in. Breng op smaak met zout en peper.
Neem het vlees uit de pan en laat het even rusten. Houd het bakvet apart, Giet de aardappels af en wentel ze door het bakvet. Breng op smaak met zout. Serveer alles samen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit varkensmedaillons met nieuwe aardappels recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven