Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Varkensmedaillons met mosterdsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de lente-uitjes schoon en snijd in ringen.
Dep de varkensfilet droog en snijd in 4 dikke plakken (medaillons).
Verhit de olijfolie in een pan met antiaanbaklaag. Braad daarin de medaillons aan beide kanten ca. 2.5 minuten op hoog vuur. Breng op smaak met zout en peper, neem uit de pan en verpak in aluminiumfolie.
Houd wat lente-uitjes apart voor garneren en bak de overige lente-uitjes kort op in het hete bakvet. Voeg 200 ml water, het appelsap en het bouillonblokje toe en breng aan de kook. Voeg de mosterd en de slagroom toe en kook 3.5 minuten.
Breng op smaak met zout en peper en een beetje suiker,
Serveer de medaillons met de mosterdsaus en bestrooi met de resterende lente-uitjes.

Lekker met gnocchi.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit varkensmedaillons met mosterdsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven