Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Varkensmedaillons met champignonroomsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes.
Pel en snipper de uien. Dep het vlees droog en snijd het in 12 dikke plakken (medaillons)
Verhit 2 eetlepels olie in een grote pan, bak er de medaillons portiegewijs in ca. 1 minuut per zijde. Breng op smaak met zout en peper en neem uit de pan.
Verhit 1 eetlepel olie in het bakvet. Bak er de ui en de champignons ca. 4 minuten al omscheppend in. Breng op smaak met zout en peper en het paprikapoeder. Voeg 350 ml water, de crème fraîche en het groentebouillonblokje toe. Breng aan de kook. Voeg het vlees toe aan de saus en kook afgedekt ca. 5 minuten op laag vuur.
Breng op smaak met zout en peper
Was de peterselie, schud hem droog en hak hem fijn. Voeg toe aan de saus.

Serveersuggesties

Lekker met stokbrood.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit varkensmedaillons met champignonroomsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven