Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Varkensmedaillons met broccoli en puree recept
Varkensmedaillons met broccoli en puree recept

Varkensmedaillons met broccoli en puree


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil en was de aardappels en snijd ze in grove blokken. Kook ze ca. 10 minuten in water met zout. Was de tomaat en snijd deze in kleine blokjes. Dep het vlees droog en snijd in 6 medaiillons. Verhit de olie in een pan met anti aanbaklaag. Bak het vlees er aan elke kant 3 minuten in aan en breng op smaak. Was intussen de broccoli en verdeel hem in roosjes. Gaar de broccoli in een pan met een klein laagje kokend water met wat zout. Zet het vlees warm weg. Fruit de tomaten in het braadvet. Doe de tomatenpuree erbij en bak de puree kort mee. Blus af met ruim 100 milliliter water en breng aan de kook. Breng de saus op smaak met zout, peper en tijm en verwarm het vlees in de saus. Giet de broccoli af. Giet de aardappels af, voeg de melk toe en stamp fijn. Breng op smaak met zout, peper en nootmuskaat. Leg de medaillons samen met de broccoli, de puree en de saus op de borden.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit varkensmedaillons met broccoli en puree recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven