Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Varkenslende met granaatappelsaus recept
Varkenslende met granaatappelsaus recept

Varkenslende met granaatappelsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bestrooi het vlees met zout en peper.Verhit de boter en de olie en bak het vlees op hoog vuur rondom bruin,ca. 2 min aan elke kant.Haal het vlees uit de pan.Bak de ui zachtjes in het bakvet tot ze goudbruin van kleur is.Voeg de granaatappelsap,suiker,sherry en room toe en laat de saus op laag vuur een beetje indikken.Scep het vlees bij de saus en laat het geheel zachtjes 1n 5 min goed gaar worden.Voeg naar smaak zout en peper toe.Garneer met de granaatappelpitten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit varkenslende met granaatappelsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Varkenslende met granaatappelsaus heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Heel erg goede saus! Heb wel wat bloem toe moeten voegen voor serveren. Even laten afkoelen helpt ook.
    Luca gaf dit recept op 30 juni 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven