Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Varkenskoteletten met banaan recept
Varkenskoteletten met banaan recept

Varkenskoteletten met banaan


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de ajuinen in schijfjes Meng room en mostaard in kopje. Snijd de bananen overlangs in twee. Verwarm de oven op 180C Bak de koteletten gedurende 10 minuten in een pan. Voeg wat peper en zout. Voeg de schijfjes ajuin toe en laat 5 minuten meebakken. Smelt de boter. Boter een ovenvaste schotel in en leg er de koteletten in. Smeer de bananen in met de gesmolten boter en leg die op de koteletten. Leg de schijfjes ajuin er boven op. Bestrijk alles met het mengsel van mosterd en room. Braad alles gedurende 1 5 minuten in de voorverwarmde oven.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit varkenskoteletten met banaan recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven