Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Varkenskerrie met hazelnoten recept
Varkenskerrie met hazelnoten recept

Varkenskerrie met hazelnoten


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel en snipper de uien. Verdeel de bloemkool in kleine roosjes. Schil de aardappels en snijd ze in vieren. Hak de hazelnoten grof. Verhit de helft van de boter in een braadpan en roerbak de uien ca. 3 minuten, haal ze uit de pan. Verhit de rest van de boter in dezelfde pan en bak het vlees rondom bruin, roer de bloem en de kerrie erdoor en vervolgens de tomatenpuree en de bouillon. Voeg de uien weer toe en breng het geheel an de kook, sudder het vlees zachtjes met het deksel op de pan in 40 minuten gaar voeg na 20 minuten de aardappels en de bloemkoolroosjes en de kokosmelk toe. Breng het gerecht op smaak met zout en roer van het vuur af de grof gehakte hazelnoten en de yoghurt erdoor. Serveer direct.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit varkenskerrie met hazelnoten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven