Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Varkenskarbonade met appeltjessaus recept
Varkenskarbonade met appeltjessaus recept

Varkenskarbonade met appeltjessaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng 7 eetlepels appelstroop met de mosterd, cajunkruiden en de olie. Bestrijk de karbonades helemaal met het appelstroopmengsel en laat ze een uurtje intrekken. Schil en halveer de appel, verwijder het klokhuis en snijd de appel in stukjes. Kook de appel met de citroenrasp, het citroensap, 3 eetlepels water, 1/2 eetlepel cajunkruiden en de suiker tot moes (ca.10 minuten). Laten afkoelen. Verwarm de grill voor. Leg de karbonades op een grillrek en rooster ze onder de grill aan beiden kanten bruin en gaar van binnen (ca. 20 minuten). Geregeld keren. Serveer de saus erbij.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit varkenskarbonade met appeltjessaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven