Varkenshaaspakketje

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Bakplaat
  • Pan
  • Oven
  • Bakpapier

Bereidingswijze

  1. De oven voorverwarmen op 150 graden C.
  2. De varkenshaas in 4 stukken verdelen.
  3. Leg 4 plakjes klaar.
  4. Leg de plakken op de plakken en snijd in tweeën.
  5. In de hete de varkenshaas heel snel bruin aanbakken en uit de pan halen.
  6. leg op elke plak een /kaasplak.
  7. Leg de varkenshaas er bovenop.
  8. Vouw daarna het rond de varkenshaas en sluit goed af doormiddel van aan elkaar plakken met .
  9. Leg een stuk bakpapier op de bakplaat en leg hier de pakketjes op.
  10. Strijk nog wat over de pakketjes en schuif de bakplaat in het midden van de oven.
  11. Bak de pakketjes tot ze mooi bruin zijn van kleur. ( Ca. 20-25 minuten)
25
25
25

Variaties op Varkenshaaspakketje

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Varkenshaaspakketje
VariatieAantalGang
Varkenshaaspakketje en salade1Vlees
Varkenshaaspakketje met tomaatjes1Vlees

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bladerdeeg is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eigeel is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • bladerdeeg, kaas, boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas en boter
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bladerdeeg kan sporen bevatten van lactose en Allergie in kaas en boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Varkenshaaspakketje heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Hoi Marianne , Ik maak dit recept met een varkenshaasje,daarop een laagje gehakt aangemaakt met een sjalot , knoflook,ui,gehaktkruiden en paneermeel. Heftig maar zo lekker,deze week die van jou pro... Lees reactie
chasseur 1 januari 2008

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
302 kcal
15%1208 kcal
Vetten
8 g.
12%32 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
8 g.
3%32 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Varkenshaaspakketje