Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Varkenshaasje op cacaoboter


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bestrooi varkenshaasjes met zout en peper en rol ze van beide kanten in cacaoboter. Druk het vlees zeker niet in de boter! Verhit een droge pan en bak het vlees tot gaar. Snijd ondertussen de witloof in de stukjes en doe ze in een kom. Voeg zout, peper en mayonaise en meng alles goed door elkaar. De hoeveelheid van mayonaise is zeker voldoende. Ze moet witlof alleen smaak geven, maar mag hem niet verdrinken.

Serveer met een glas wijn of bier.

Serveersuggesties

De cacaoboter Mycryo (voor vlees) werkt echt fantastisch! Het vlees is na het bakken heel mals en sappig en riekt of smaakt zeker niet naar cacao. Ik kan hem alleen aanraden.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit varkenshaasje op cacaoboter recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven