Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Varkenshaasje met mosterd-roomsaus recept
Varkenshaasje met mosterd-roomsaus recept

Varkenshaasje met mosterd-roomsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Varkenshaasje inwrijven met zout en peper. Sjalotje pellen en fijnsnipperen. In braadpan boter verhitten. Hierin het vlees in ongeveer 2 minuten rondom bruin bakken. Vlees uit pan nemen en bestrijken met 2 eetlepels mosterd. Terugdoen in de pan. Sjalotje toevoegen en ongeveer 2 minuten meebakken. Slagroom erdoor roeren. Op matig vuur het vlees in ongeveer 9 minuten zachtjes bijna gaar bakken, af en toe keren. Vlees uit de pan nemen en schuin in plakjes snijden. Rest van de mosterd door de saus roeren en over het vlees verdelen. Lekker met pasta.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit varkenshaasje met mosterd-roomsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Varkenshaasje met mosterd-roomsaus heeft een gemiddelde waardering gekregen van 2 / 10 in 1 recensie

  • Lekker en gemakkelijk, weer eens wat anders dan gegratineerd met ham/kaas!
    Ploegske gaf dit recept op 1 januari 2008 1 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven