Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Varkenshaasje met groenten culinair recept
Varkenshaasje met groenten culinair recept

Varkenshaasje met groenten culinair


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bak het varkenshaasje in de hete boter rondom bruin, temper het vuur en bak het vlees op een laag vuur in ▒ 10 minuten rosÚ. Neem ze dan uit de pan en laat ze afgedekt met aluminiumfolie 5 minuten rusten. Voeg 2 deciliter heet water aan het bakvet toe en breng het al roerend aan de kook. Zeef de jus. Verhit gelijktijdig de olie en fruit de sjalotten al omscheppend in ▒ 3.5 minuten glazig. Voeg de peultjes en de champignons toe en bak alles omscheppend beetgaar. Breng de groente op smaak met zout. Bereid de aardappelpuree met melk volgens de gebruiksaanwijzing en schep de peterselie, peper en zout naar smaak erdoor. Snijd het vlees in mooie gelijke plakjes. Serveer het met de jus de groenten en puree.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit varkenshaasje met groenten culinair recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven