Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Varkenshaasje met gebakken perzik en kerriesaus recept
Varkenshaasje met gebakken perzik en kerriesaus recept

Varkenshaasje met gebakken perzik en kerriesaus


Ingrediënten


3

Bereidingswijze


Varkenshaasje inwrijven met peper, zout en kaneel. 25 gram boter verhitten en in 15 minuten bruin en gaar bakken. In aluminiumfolie wikkelen en laten rusten. In 25 gram boter sjalotje fruiten met kerriepoeder. Knoflook erbij, bloem erdoorheen roeren en bouillontablet erboven verkruimelen. Al roerend de dubbeldrank en 1 deciliter water toevoegen. Blijven roeren tot de saus mooi gebonden is. In bakvet van het vlees de perzikschijfjes 3 minuten bakken. Vlees in schijfjes snijden, perzikschijfjes erop leggen en de saus er overheen gieten. Bieslook erboven knippen. Serveer met veldsla en rijst.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit varkenshaasje met gebakken perzik en kerriesaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Varkenshaasje met gebakken perzik en kerriesaus heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies

  • Dit ga ik vandaag proberen maar ik heb geen perziken etc dus doe ik tropische fruitcocktail met multivruchtendrank, wordt vast ook erg lekker.
    Yvonne gaf dit recept op 29 augustus 2013 5 uit 5 sterren
  • Het lijkt me heel lekker ik ga dit zeker uitproberen.
    Kayleigh hagen gaf dit recept op 8 mei 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven