Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Varkenshaasje met brie recept
Varkenshaasje met brie recept

Varkenshaasje met brie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C. Kruid de varkenshaas met peper en zout. Doe de olijfolie in de pan en bak hierin de varkenshaas. Bak de varkenshaas niet helemaal door maar licht rose. Haal de varkenshaas uit de pan en maak er een aantal sneetjes in waar je naar behoefte brie in stopt. Plaats de varkenshaas met brie in een schaal en zet de schaal 10 minuten in de oven. Serveer eventueel gebakken aardappeltjes en frietjes erbij met groenten.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit varkenshaasje met brie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven