Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Varkenshaas speciaal in braadzak recept
Varkenshaas speciaal in braadzak recept

Varkenshaas speciaal in braadzak


Ingrediënten


5

Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C. Dep de varkenshaas met keukenpapier droog en bestrooi het vlees met peper. Schep de soepgroenten in de braadzak en leg de varkenshaas op de groenten. Verdeel de kruidenboter over het vlees en maak de braadzak met de (bijbehorende) sluitclip dicht. Plaats de braadzak in de oven en bak het vlees 10 minuten op 200 graden C. Knip de braadzak aan de bovenzijde open en laat het vlees nog 5 minuten in de oven bruinen. Neem de varkenshaas uit de braadzak en laat het vlees 5 minuten rusten. Breng het vlees op smaak met zout en peper en snijd het vlees in plakken. Verdeel de boeren soepgroenten en de jus over 4 borden en leg de plakken varkenshaas op de groenten. Lekker met een gemengde salade en aardappelpuree.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit varkenshaas speciaal in braadzak recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Varkenshaas speciaal in braadzak heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9 / 10 in 2 recensies

  • Lekker en neutraal past bijna bij alle groenten
    Joost1953 gaf dit recept op 16 april 2014 4 uit 5 sterren
  • Heb super lekker gegeten mijn zoon wil dit vaker eten, gewoon heerlijk.
    Frank gaf dit recept op 5 januari 2014 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven