Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Varkenshaas Rossini recept
Varkenshaas Rossini recept

Varkenshaas Rossini


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C. Snijd de paddestoelen in plakjes Bak de varkenshaas in ± 10 minuten rondom bruin en nog net niet rosé genoeg. Snijd de paté in 6 rechthoekjes. Neem de varkenshaasjes uit de pan, leg ze in een ovenschaal en plaats op ieder stuk een plakje paté. Zet de schaal 5 tot 10 minuten in de oven, totdat het vlees rosé is en de paté een knapperig korstje heeft. Bak intussen de paddestoelen in dezelfde pan als waarin de varkenshaas is gebakken. Haal de varkenshaasjes uit de oven en leg ze op de borden. Doe op iedere varkenshaasje een flinke theelepel cranberrycompote. Verdeel de champignons erover.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit varkenshaas rossini recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven