Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Varkenshaas met peultjes recept
Varkenshaas met peultjes recept

Varkenshaas met peultjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de peultjes en verwijder eventueel de draden
Pel de uien en snipper ze grof.
Was de paprika, snijd doormidden, verwijder de zaadlijsten en de zaadjes en snijd in repen.
Los het bouillonpoeder op in 2 deciliter heet water.
Dep de varkenshaas droog met keukenenrol en snijd ze in repen van 3 cm.
Verhit de olie in een wok en bak het vlees in 3 minuten alom scheppend lichtbruin.
Voeg de peultjes, de ui en de paprika toe en bak nog ca. 2 minuten mee.
Strooi de kerriepeoder en de knoflookpoeder erover.
Schenk de bouillon erbij en stoof nog ca. 3.5 minuten. Voeg de taugť op het laatste moment toe.
Schuif de ingrediŽnten naar 1 kant van de wok. Maak de maizena aan met 1 eetlepel water en roer door het vocht op de bodem van de pan. Voeg de ketjap toe en breng even aan de kook. Vermeng alle ingrediŽnten met de saus. Strooi de seroendeng erover.

Serveersuggesties

Lekker met (gele) rijst.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit varkenshaas met peultjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven