Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Varkenshaas met olijven- roomkaasvulling recept
Varkenshaas met olijven- roomkaasvulling recept

Varkenshaas met olijven- roomkaasvulling


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor tot 200 graden. Dep de varkenshaas droog en snijd hem in de lengte diep in. Breng op smaak met zout en peper.
Hak de olijven en roer ze met de roomkaas en zout en peper door elkaar
Vul het vlees met het roomkaasmengsel en wikkel het ontbijtspek om de varkenshaas.
Verhit 2 eetlepels olie in een ovenbestendige pan.
Bak er het vlees ca 5 minuten rondom in, en bak 20 minuten verder in de oven.
Pel en snipper de ui en de knoflook. Halveer de paprika en verwijder de zaadlijsten. Was de paprika en snijd in stukjes.
Maak de courgette schoon en snijd in stukjes.
Was de tomaten en snijd ze in stukjes. Was de tijm, schud hem droog en ris de blaadjes van de takjes.
Verhit de olie in een pan, fruit er de ui en de knoflook in, bak de courgette, de paprika 3 minuten mee, voeg de tomaten en de tijm toe en breng op smaak met zout en peper, kook ca. 5 minuten op laag vuur en breng nogmaals op smaak, dien alles samen op.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit varkenshaas met olijven- roomkaasvulling recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven