Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Varkenshaas met kaneelolie en salsa recept
Varkenshaas met kaneelolie en salsa recept

Varkenshaas met kaneelolie en salsa


Ingrediënten


16

Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 100 graden. Roer voor het vlees de olie, het kaneelpoeder en 1/2 theelepel zout doorelkaar. Dep het vlees droog en marineer het vlees met de kaneelolie. Bak het vlees in een droge hete pan ca. 8 minuten op middelhoog vuur rondom. Leg het vlees in een ovenschaal en bak het ca. 1 uur in de oven.
Blus het bakvet in de pan af met 200 ml water breng aan de kook en laat 5 minuten inkoken.
Was voor de salsa de appels, snijd ze in vieren, verwijder de klokhuizen en snijd de appel klein. Meng met het citroensap. Halveer de paprika en verwijder de zaadlijsten.
Was de paprika en snijd hem in kleine blokjes. Maak de lente-uitjes schoon en snijd ze fijn.
Meng de appel, de paprika en de lente-ui met de honing. Breng op smaak met zout en peper.
Breng het ingekookte fond nogmaals aan de kook en dien alles samen op.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit varkenshaas met kaneelolie en salsa recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven